Generelle Vilkår og betingelser for
ChaosSoftDrinks.dk

Chaossoftdrinks.dk / Chaosdrinks.dk er en danskejet webshop og er registreret med CVR 37667439 som et “Enkeltmandsvirksomhed”.

Hos Chaossoftdrinks.dk / Chaosdrinks.dk er det dig som er den vigtigste og vi arbejder derfor på hele tiden at opnå tilfredse og glade kunder. Vi ønsker at du skal opleve en positiv og personlig kontakt med os, som betyder at du skal kunne fornemme historien bag og ikke være i tvivl om at vi også brænder for vores produkt. Derfor bestræber vi os også på at overholder alle landets love og regler – og mere til.

Nedenfor kan du læse om vores vilkår og betingelser for dit køb. Således at du føler dig tryk igennem hele købsprocessen og andet.

Køb

Når du skal foretage et køb på Chaossoftdrinks.dk / Chaosdrinks.dk skal du igennem følgende faser

  • Find dit/dine ønskede produkter og tilføje dem til kurven og gå herefter til kassen
  • Indtast dine personlige oplysninger
  • Vælg forsendelse/betalingsmåde
  • Godkend vores handelsbetingelser (evt. tilmeld nyhedsmail)
  • Tjek om alle oplysninger er korrekt og godkend herefter dit køb

Du vil herefter modtage en beskæftigelse på dit køb via mail. Skulle denne ikke ankomme til din mail, så tjek evt din spam og ellers kontakt os hurtigst muligt, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Betaling

Alle priser på siden er skrevet i Danske Kroner (DKK) og er inkl. moms og andre afgifter.

Det er muligt, at betale med:

Visa Dankort
Visa elektron
Mastercard
Maestro

Bankoverførelse (her sendes varen dog først, når pengene er registreret på kontoen)

På Chaossoftdrinks.dk / Chaosdrinks.dk betaler du ingen gebyrer for at benytte kreditkort og øvrige betalingsløsninger, disse betaler vi gladeligt for dig.

Beløbet hæves først fra dit kreditkort når varen/varerne sendes afsted. Ligeledes kan vi ikke hæve mere end hvad du har tilladt.

Levering / Returnering / Reklamation

Vi ønsker så vidt muligt en hurtig levering og tilbyder levering til Danmark.

Læs fanen “Fragt og Levering” Her finder du svar på alle dine spørgsmål som omhandler Fragtpriser, Leveringstid, Leveringsmetode, Fortrydelsesret, Returnering og Reklamation.

Vi tager dog forbehold for udsolgte varer som kan betyde udskudt leveringstid.

Hvis du fortryder dit køb (Fortrydelsesret)

Du har 30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager dit køb på Chaossoftdrinks.dk / Chaosdrinks.dk

Dette betyder at du skal have givet os besked via mail inden de 30 dage er gået. Beskeden skal sendes til shop@chaossoftdrinks.dk

I din mail skal du skrive tydeligt en begrundelse for din returnering. I pakken medfølger en seddel, hvor det bagpå er muligt kort at udfylde med oplysninger om din ordre, så vi hurtigt og nemt kan overføre pengene tilbage til din konto.

Af sikkerhedsmæssige årsager gør vi opmærksomme, på at vi kun kan overføre beløbet tilbage til det kort som ordren er betalt med.

Du kan ikke fortryde blot ved at nægte modtagelsen, uden at have givet os besked først.

Læs endnu mere under “Fragt & Levering” – Her kan du også nemt og enkelt printe en returlabel ud.

Obs. Vi gør opmærksom på at vi ikke bytter produkter som er indgraveret, mærket eller bestilt som specialordre.

Afsluttende bestemmelser

Chaossoftdrinks.dk / Chaosdrinks.dk har ret til at ændre disse generelle vilkår og betingelser, vores persondatapolitik og cookiepolitik uden varsel. Ændringer der har en negativ effekt på dig som kunde, vil dog ikke gælde, medmindre vi har fået din accept.

Vi holder os til Dansk ret og landets generelle regler. Vi forholder os til alle vilkår og betingelser for både persondatapolitik og cookiepolitik. Enhver overtrædelse der kan forekomme i forbindelse hermed, skal afgøre af Retten i Aarhus, Danmark, i første instans.

Skulle et vilkår være eller blive ugyldig eller ulovlig, skal dette ikke påvirke gyldigheden af de relaterede vilkår.